Vill du vara med och ansvara för ekonomihanteringen i en dynamisk organisation med ett internationellt uppdrag? Vi söker dig med en civilekonomexamen och relevant erfarenhet som ekonomiansvarig.

Ekonomiansvarig

I rollen som ekonomiansvarig kommer du att arbeta brett med allt från bokslut, fondredovisning, skatter till lön- och övrig ekonomihantering. Det innebär vidare kontakter med myndigheter, banker och fondförvaltare.

Du kommer även att ansvara för redovisning, månadsbokslut, årsbokslut och delta i budget- och revisionsarbetet. Du arbetar till stor del självständigt och rapporterar till ekonomichef och VD. Till rätt person kommer tjänsten innebära ett större och mer omfattande ansvar framöver.

Kvalitetsmedvetenhet är viktigt och att du tycker om att arbeta noggrant och systematiskt. Då vi är en liten organisation är du flexibel samtidigt som du kan arbeta på ett självgående sätt. Du kommer att trivas bäst med arbetsuppgifterna om du har en administrativ och analytisk läggning.

För denna roll söker vi dig som har en civilekonomexamen och minst 5 års relevant erfarenhet från en liknande befattning som ekonomiansvarig, redovisningsansvarig eller likvärdigt. Vidare tror vi att du har ett stort ekonomiskt sinne, innehar en hög problemlösningsförmåga och är kommunikativ, har en god förmåga att beskriva och förstå ekonomiska begrepp och dessutom har ett positivt sinnelag.

Engelska är ett språk vi använder oss av i internationella kontakter, vilket innebär att du behöver behärska det obehindrat, liksom god svenska. IT-vana är ett krav och erfarenhet av Hogias ekonomiprogram är meriterande.

Vår organisation är öppen med förmåga till snabb förändring genom korta beslutsvägar, vilket krävs i vår roll som förändringsagent i systemet för högre utbildning. Utöver programportföljen driver STINT kunskapsutveckling om internationalisering på olika sätt, inte minst genom att ordna seminarier. Vi är ett team om 11 personer med olika bakgrund. Vårt kontor ligger i centrala Stockholm på Wallingatan.

Stämmer du in på beskrivningen ovan?

Välkommen att söka till en tjänst där du kommer att arbeta i en trevlig miljö med intressanta arbetsuppgifter.

Ansökan bör förutom personligt brev och CV även innehålla rekommendationsbrev. Ansökningarna behandlas löpande.

 

Tjänsten är heltid, tillsvidare­anställd med placering i Stockholm.

Sista ansökningsdatum är den 12 november. Ansökningarna behandlas löpande.

 

STINTs uppdrag är att främja internationalisering av svensk högre utbildning och forskning. Uppdraget omfattar alla vetenskapsområden och discipliner. STINT är en aktiv och drivande aktör för utveckling av de svenska lärosätenas internationella samarbeten. Detta med avsikt att stärka deras internationella positionering och globala konkurrenskraft. STINT har en portfölj med program inriktade på olika aspekter av internationalisering av högre utbildning och forskning. STINTs speciella roll ger oss möjligheter till innovativa och proaktiva satsningar.