STINT Box 3523
103 69 STOCKHOLM
Tel:08-671 19 90
E-post:info(#at#)stint(#dot#)se
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
» Nyheter / 2017

Delta i ett unikt erfarenhetsutbyte i Singapore

Publicerad 2017-04-13


För att förstärka kopplingarna mellan utbildning och forskning samlar STINT en exklusiv grupp av akademiska experter och ledare till en vecka i Singapore med seminarier, föreläsningar, grupparbeten och studiebesök. Deltagarna ska ha kunskap om temat och positioner som gör att de kan driva utvecklingen i det svenska systemet för högre utbildning och forskning. En motsvarande grupp av personer från Singapore deltar också.

Detta event kallas för sommarskola men vänder sig primärt till seniora personer från systemet för högre utbildning och forskning. Sommarskolan organiseras tillsammans med Nanyang Technological University den 14–18 augusti 2017. Ansökningar eller nomineringar görs till stint.forum@stint.se senast den 20 april 2017. Motivera hur din medverkan kan bidra till förstärkta kopplingar mellan utbildning och forskning och inkludera CV.

Mer information finns i bifogad inbjudan.

 
 
Nyheter
Ny rapport: Sveriges internationella forskningssamarbeten

Tisdagen den 7 november anordnade STINT frukostseminariet Forskning i en snabbt föränderlig värld. Nu kan du se webbsändningen, samt ta del av rapporten och presentationerna.


STINT & RJ erbjuder nytt program: Sweden-Japan 150 Anniversary Grants

För att uppmärksamma att Sveriges diplomatiska relationer med Japan firar 150 år under 2018 genomförs en särskild utlysning i samarbete mellan STINT och Riksbankens Jubileumsfond (RJ).


Pressmeddelande: Göteborgs universitet beviljas STINTs GII

1 miljon kronor tilldelas Göteborgs universitet med fyra medsökande lärosäten inom STINTs satsning Grants for Integration and Internationalisation.


STINT investerar 10 miljoner kr i fyra internationaliseringsprojekt

STINTs styrelse har beslutat att investera 10 000 000 kronor i fyra projekt inom programmet Strategic Grants for Internationalisation för perioden 2017–2020.