STINT Box 3523
103 69 STOCKHOLM
Tel:08-671 19 90
E-post:info(#at#)stint(#dot#)se
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
» Nyheter / 2015

Ledig tjänst

Publicerad 2015-07-02


STINTs uppdrag är att främja internationalisering av svensk högre utbildning och forskning. Uppdraget omfattar alla vetenskapsområden och discipliner. STINT är en aktiv och drivande aktör för utveckling av de svenska lärosätenas internationella samarbeten. Detta med avsikt att stärka deras internationella positionering och globala konkurrenskraft. STINT har en portfölj med program inriktade på olika aspekter av internationalisering av högre utbildning och forskning. STINTs speciella roll ger oss möjligheter till innovativa och proaktiva satsningar.

Handläggare för internationella program


Vill du vara med och driva internationaliseringen av högre utbildning och forskning i en dynamisk organisation med ett internationellt uppdrag? Vi söker dig med en akademisk examen, gärna med utlandserfarenhet och forskarbakgrund.

I rollen som programhandläggare kommer du att ansvara för några av STINTs internationella program. Det innebär att utveckla och utlysa program, ta emot ansökningar och bereda dem för granskning samt följa upp beviljade ansökningar. Därutöver deltar du även i att främja internationalisering vid lärosäten genom att kommunicera STINTs program och arrangera aktiviteter.

Vår organisation är öppen med förmåga till snabb förändring, vilket krävs i vår roll som förändringsagent i systemet för högre utbildning. Utöver programportföljen driver STINT kunskapsutveckling om internationalisering på olika sätt, inte minst genom att ordna seminarier. Vi är ett team om 7 personer med olika bakgrund. Vårt kontor ligger i centrala Stockholm på Mäster Samuelsgatan.

Du kommer att få djup insyn i frågor avseende internationalisering av högre utbildning och forskning. Du är kvalitetsmedveten och tycker om att arbeta noggrant och systematiskt. Då vi är en liten organisation är du flexibel samtidigt som du kan arbeta på ett självgående sätt. Du kommer att trivas bäst med arbetsuppgifterna om du har en administrativ och gärna analytisk läggning.

Då vi arbetar för en ökad internationalisering är det positivt om du har utlandserfarenhet, t.ex. i form av studier, forskning eller arbete, och intresse av högre utbildning och forskning. Engelska är ett språk vi använder oss av mycket vilket innebär att du behöver behärska det obehindrat, liksom svenska. God IT-vana är ett krav.

Stämmer du in på beskrivningen ovan? Välkommen att söka till en tjänst där du kommer att arbeta i en trevlig miljö med intressanta arbetsuppgifter. Du söker tjänsten via Stepstone, senast 2015-08-07.

 
 
Nyheter
Ny rapport: Sveriges internationella forskningssamarbeten

Tisdagen den 7 november anordnade STINT frukostseminariet Forskning i en snabbt föränderlig värld. Nu kan du se webbsändningen, samt ta del av rapporten och presentationerna.


STINT & RJ erbjuder nytt program: Sweden-Japan 150 Anniversary Grants

För att uppmärksamma att Sveriges diplomatiska relationer med Japan firar 150 år under 2018 genomförs en särskild utlysning i samarbete mellan STINT och Riksbankens Jubileumsfond (RJ).


Pressmeddelande: Göteborgs universitet beviljas STINTs GII

1 miljon kronor tilldelas Göteborgs universitet med fyra medsökande lärosäten inom STINTs satsning Grants for Integration and Internationalisation.


STINT investerar 10 miljoner kr i fyra internationaliseringsprojekt

STINTs styrelse har beslutat att investera 10 000 000 kronor i fyra projekt inom programmet Strategic Grants for Internationalisation för perioden 2017–2020.