STINT Box 3523
103 69 STOCKHOLM
Tel:08-671 19 90
E-post:info(#at#)stint(#dot#)se
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
» Nyheter / 2013

Ledig tjänst

Publicerad 2013-05-21


Programadministratör för stipendier och bidrag

Vill du få inblick i internationaliseringen av högre utbildning och forskning? Vill du arbeta med en bredd av administrativa uppgifter av handläggande karaktär? Vi söker dig med en akademisk examen som vill arbeta i en dynamisk organisation som har ett internationellt uppdrag.

Arbete i ett administrativt flöde - Med hjälp av bidrag och stipendier arbetar STINT för att internationalisera högre utbildning och forskning genom att skapa samarbeten.  I rollen som programadministratör kommer du att arbeta med att administrera och handlägga några av Stiftelsens program. Det innebär allt från att utlysa program, ta emot ansökningar och bereda dem för granskning samt handlägga beviljade ansökningar.

Stödjande och dynamisk organisation - I en stödjande och coachande miljö kommer du att kunna utvecklas till en kvalitetsmedveten programansvarig. Vår organisation är öppen och dynamisk med förmågan till snabb förändring. Detta innebär att har du bra idéer så kan du få gehör för dem. Du rapporterar direkt till programchefen och kommer att få djup insyn i frågor avseende internationalisering av högre utbildning och forskning.

En trevlig arbetsgrupp som sitter mitt i Stockholm - Vi är ett team om 7 personer som har bakgrund från olika vetenskaper och intresse för internationella frågor. Vårt kontor ligger i centrala Stockholm på Mäster Samuelsgatan.

En strukturerad och självgående person - Du är intresserad av att arbeta med universitet och högskolor och är kvalitetsmedveten samt tycker om att arbeta noggrant, systematiskt och strukturerat. Då vi är en dynamisk organisation är du flexibel samtidigt som du kan arbeta på ett självgående sätt. Du kommer att trivas bäst med arbetsuppgifterna om du har en administrativ läggning. Som person är du samarbetsinriktad med god förmåga att omsätta nya kunskaper och erhållna erfarenheter i ditt arbete och därmed bidra till en vidareutveckling.

Vi söker dig med akademisk bakgrund och gärna viss utlandserfarenhet - Då vi arbetar för en ökad internationalisering är det positivt om du har en utlandserfarenhet t.ex. i form av studier, forskning eller arbete. Engelska är ett språk vi använder oss av mycket vilket innebär att du behöver behärska det obehindrat. God IT-vana är ett krav, speciellt Word och Excel samt dokumentportaler.

Stämmer du in på beskrivningen ovan? Välkommen att söka till en tjänst där du kommer att arbeta i en intressant miljö. I denna rekrytering samarbetar vi med Adecco och vid frågor kontaktar du rekryteringskonsult Tove Östberg. Du ansöker via länken nedan med ditt CV samt ett personlig brev. Vi kommer att hantera ansökningar löpande så vänta inte med att söka tjänsten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag är 10 juni.


Läs mer HÄR

 

 
 
Nyheter
Ny rapport: Sveriges internationella forskningssamarbeten

Tisdagen den 7 november anordnade STINT frukostseminariet Forskning i en snabbt föränderlig värld. Nu kan du se webbsändningen, samt ta del av rapporten och presentationerna.


STINT & RJ erbjuder nytt program: Sweden-Japan 150 Anniversary Grants

För att uppmärksamma att Sveriges diplomatiska relationer med Japan firar 150 år under 2018 genomförs en särskild utlysning i samarbete mellan STINT och Riksbankens Jubileumsfond (RJ).


Pressmeddelande: Göteborgs universitet beviljas STINTs GII

1 miljon kronor tilldelas Göteborgs universitet med fyra medsökande lärosäten inom STINTs satsning Grants for Integration and Internationalisation.


STINT investerar 10 miljoner kr i fyra internationaliseringsprojekt

STINTs styrelse har beslutat att investera 10 000 000 kronor i fyra projekt inom programmet Strategic Grants for Internationalisation för perioden 2017–2020.